Christelijke Muziek en Concertagenda

Feesten op het nieuwe Flevo

Het Flavor Festival barst los in Liempde

Van onze redacteur Grytsje Anna Pietersma

15-08-13

De organisatie van het bekende Flevo Festival gooide vorig jaar de handdoek in de ring. Maar een jaar later is er al een waardige opvolger voor het christelijke evenement. Flavor Festival beleeft de komende dagen haar eerste editie in Liempde.

Het aantal bezoekers van het 'oude' Flevo Festival daalde afgelopen jaren sterk. Maar toch durven de initiatiefnemers van het Flavor Festival het aan om dit nieuwe festival op te zetten. Een goede zet, zo lijkt het nu. Bekende bands en artiesten als HB, The Gentlemen, Rogier Pelgrim, Elim Sound, The Violet Burning en LZ7 vullen het programma. Ook met de kaartverkoop gaat het voorspoedig.

Muziek

En wat kan de bezoeker van het Flavor Festival verwachten? Donderdagavond opent het festival verrassend met een echte dance-avond, met als spetterend hoogtepunt een optreden van Jesus Loves Electro. Verder staan er bekende Nederlandse artiesten op het programma zoals Kees Kraayenoord, André van Zyl en InSalvation. Maar ook onbekendere bands zoals het Belgische inU geven acte de présence.

Verdieping

Rondom het muzikaal programma krijgen bezoekers van het Flavor Festival veel ruimte voor geestelijke verdieping. Op twee verschillende locaties is er ruimte voor debat en delen sprekers hun boodschap. Ga voor pittig en heet naar de tent Pepper en luister naar vurige debatten. In de tent Salt delen inspirerende sprekers hun kennis en wijsheid over bijvoorbeeld wetenschap, kunst en geloof.

Kunst en theater

En als laatste smaakmaker van het Flavor Festival zijn kunst en theater vertegenwoordigd. Denk aan een optreden van cabaretier Jacob Spoelstra of een workshop songwriting of streetbeats.

Bezoekersinformatie

Flavor Festival
Landgoed Velder in Liempde.
Van 16 tot en met 18 augustus 2013.
Toegang: € 55,- voor een dagticket.


 Laatst gewijzigd: 15-08-13 - Geplaatst: 15-08-13