Christelijke Muziek en Concertagenda

Drie avonden cabaret met Timzingt en Trinity

Lachen om de alledaagse dingen van het leven

Van onze redacteur Redmar Smit

08-08-13

Zin in een avondje (h)eerlijke cabaret? Timzingt geeft een reeks van drie concerten. En dat doet hij niet alleen! Samen met Niek en Bert van Trinity vermaakt hij de zaal een avond lang. Hij presenteert dan zijn nieuwe cd 'Zondermeer'

Timzingt en Trinity geven concerten in Giessenburg, Zwolle en Houten.

Wie is Timzingt?

Wie Timzingt niet kent...Timzingt staat bekend om zijn hilarische en mooie liedjes en zijn scherpe cabaret. Of zoals het op zijn eigen website staat: hilarische en mooie liedjes, eerlijke en tedere poëzie, rake en scherpe conferences en ontroerend goed cabaret.

Cabaret en geloof

Hoewel hij veel zingt en vertelt over alledaagse situaties, speelt geloof ook een belangrijke rol in zijn cabaret. Met zijn gitaar, piano en ukelele zingt hij over angst, liefde, licht, vrouwen en dat ongelooflijke geloof dat hem maar blijft boeien. Moeilijke onderwerpen worden besproken op een eerlijke en pakkende manier. Taboes worden soms uit de weg geruimd, omdat Timzingt veel bespreekbaar maakt.

Niet langer alleen

Timzingt zong tot nu toe altijd alleen, maar nu voor het eerst met een band in een speciaal theater concert. Hij zingt oude bekende liedjes, maar ook nieuwe liedjes. En dat klinkt goed! Samen met Niek Smelt (drum) en Bert Bos (bas) nam hij deze zomer de cd 'Zondermeer' op. Het album komt begin oktober uit, maar is al voor te bestellen op de site van Truetickets. Nummers van dit gloednieuwe juweeltje zullen dan ook niet ontbreken op deze avond. Het is tenslotte het presentatieconcert.

De concerten zijn op 17, 18 en 19 oktober. In onze concertagenda staat meer informatie.

Meer nieuws van Christelijke Concert Agenda

Overnachten en uitstapjes: boek een hotel in Ede. Zoek tips voor een dagje uit in Gelderland.

 Laatst gewijzigd: 08-08-13 - Geplaatst: 08-08-13