Christelijke Muziek en Concertagenda

Trinity tourt met Keniaanse zangeres in Nederland

Een hartverwarmende avond in de herfst!

Van onze redacteur Redmar Smit

27-07-13

Trinity begint in het najaar aan een te gekke tour! Wind, regen en kilte, dat weerhoudt de band niet om hartverwarmende avonden te verzorgen. Enthousiaste jongens met passie voor muziek, mensen en God! Dat wordt feest!

De aftrap is in Zoetermeer. De band doet niet alleen Nederland aan, maar ook Duitsland en Frankrijk genieten van een fantastisch programma.

Nieuw materiaal

Trinity speelt bekende nummers, maar laat ook veel nieuw materiaal horen. Deze tour is ook bedoelt als muzikale opmaat naar het nieuwe album. De nieuwe plaat verschijnt in het voorjaar van 2014. De eerste single 'May You Have' komt in oktober uit, en natuurlijk brengen ze deze ook ter gehore tijdens de concerten.

Keniaanse draagt steentje bij

Speciale gast tijdens deze tour is de Keniaanse zangeres Neema Ntalel uit Kenia. De jongens van Trinity ontmoette haar bij de opnames van de videoclip 'Freedom I want'. Zij draagt ook haar steentje bij op het nieuwe album. De band werd overtuigd door haar stem en charisma en besloot haar uit te nodigen om hun te vergezellen tijdens hun najaarstour.

Ongekend populair

De band is ongekend populair in Nederland, maar ook in het buitenland doen zij het goed. Ze gaven al veel concerten in het buitenland. In juni stonden zij op het grote podium van de EO-Jongerendag. De uptempo Spaanstalige Zuid-Amerikaanse invloeden, aangevuld met hun liefde voor Keltische klanken , zorgt voor een unieke muziekstijl. De nummers zijn meeslepend en bevatten goede teksten. Daarnaast kenmerkt Trinity zich door een sterke en aanstekelijke live performance.

Kijk voor informatie over de concerten in onze concertagenda. Reserveer snel want op is op!

Meer nieuws van Christelijke Concert Agenda

Overnachten en uitstapjes: boek een hotel in Ede. Zoek tips voor een dagje uit in Gelderland.

 Laatst gewijzigd: 25-07-13 - Geplaatst: 25-07-13