Christelijke Muziek en Concertagenda

Leeland terug naar Nederland!

Amerikaanse band opnieuw met Nederlandse band op podium

Van onze redacteur Redmar Smit

08-07-13

Leeland komt terug naar Nederland! Dat zal voor menig fan een aangename verrassing zijn! Op 17 november geeft de band samen met de Nederlandse groep InSalvation een concert in Rotterdam!

Pure aanbidding op hoog niveau! Dat is het kenmerk van beide bands. God staat centraal!

Bekend gezicht

Leeland en InSalvation traden vorig jaar ook al samen op. De twee delen dezelfde passie: aanbidding voor God. Hun zomertour leverde prachtige avonden op. Het vervolg komt er aan! En dat is goed nieuws. Leeland bouwde de afgelopen jaren een band op met het Nederlandse publiek en won een groot aantal nieuwe fans. Leeland stond al op podia van het Xnoizz Flevo Festival, de EO-Jongerendag en eerder dit jaar waren ze van de partij op Symphony of Life.

Variërende muziek

De muziek van de Amerikaanse band is aanstekelijk. Een variatie in wat stevigere moderne aanbiddingsnummers tot prachtige ballads. Leeland bestaat nog niet heel erg lang, maar heeft al een aantal muziekonderscheidingen op hun naam staan.

Nederlands tintje

De avond krijgt een Nederlands tintje door het optreden van InSalvation in het voorprogramma. Onlangs kwam hun nieuwe cd ‘God Is’ uit. Een aantal nummers zullen deze avond live ten gehore worden gebracht.

Het belooft een aanbiddingsavond te worden die je niet snel zult vergeten. Een avond vol passie voor God.

Kijk voor meer informatie in onze concertagenda.

Meer nieuws van Christelijke Concert Agenda

Overnachten en uitstapjes: boek een hotel in Ede. Zoek tips voor een dagje uit in Gelderland.

 Laatst gewijzigd: 08-07-13 - Geplaatst: 08-07-13