Christelijke Muziek en Concertagenda

Uniek concert met Matt Redman en Martin Smith

Aanbidding op hoog niveau

Van onze redacteur Redmar Smit

08-06-13

Nederland maakt zich klaar voor een uniek concert! Matt Redman en Martin Smith treden zaterdag 19 oktober samen op in Aalsmeerderbrug. Het wordt een verwarmende en inspirerende aanbiddingsavond, waar God centraal staat.

Events4Christ verwacht dat de tickets snel zullen gaan. Reserveer daarom snel!

Koningslied

Dankzij het Koningslied was Matt Redman in één klap bekend onder het Nederlandse publiek. Matt Redman is de schrijver van het bekende -en op het moment ontzettend populaire- lied ’10.000 Reasons’. Een paar maanden geleden haalde Redman het landelijke nieuws door de sterke gelijkenis van het Koningslied met dit nummer. Verder schreef hij ontzettend veel aanbiddingsnummers, die over de hele wereld bekend zijn. Miljoenen mensen zingen ze wekelijks en een aantal daarvan zijn vertaald in het Nederlands en in onze opwekkingsbundel terecht gekomen. Zijn liedjes zijn herkenbaar, raken het hart en laten mensen telkens opnieuw iets nieuws ontdekken in hun geloofsleven.

Persoonlijke muziek

Martin Smith is oud-zanger bij de populaire christelijke band Delirious? die een paar jaar geleden stopte. Na het stoppen van de groep begon Smith aan een periode van bezinning, die leidde tot zijn eerste solo album ‘Gods Great Dance Floor – Step One’. Hoewel op sommige punten de muziek enigszins lijkt op die van Delirious? presenteert de zanger vooral zijn eigen hart, dan zowel bruist als intiem hunkert. Deze twee uitersten zijn te horen in de nummers ‘Back To The Start’ en ‘Shepherd Boy’. Zijn muziek is persoonlijk en spreken daarom een groot publiek aan. Wereldwijd zijn de nieuwe nummers van Smith gewild. Ze zijn al door diverse artiesten als Christy Nockels, Audio Adrenaline en Chris Tomlin gecoverd. Vorig jaar was Martin Smith één van de headliners op ‘Symphony Of Life’, waar zijn lied ‘Waiting Here For You’ een hoogtepunt was.

De zangers zingen ieder hun eigen muziek op een deel van de avond, maar ze zullen ook zeker elkaar muzikaal ondersteunen. Een hoogtepunt uit 2013 die je niet wilt missen! Aanbidding op en top!

Leuke actie!

Reserveer snel! Onder de eerste 100 reserveringen verloot Events4Christ 2x een limited edition box van Delirious? die zij uitbrachten tijdens de laatste wereldtour. Dit is een box bestaande uit 2 CD's en 1 DVD met hun grootste hits. Daarnaast bevat deze box een full-colour 60 pagina's tellend boek dat je meeneemt door de hele loopbaan van de band Delirious?. Daarnaast krijgen alle eerste 100 reserveringen (dus niet per kaart maar per reservering) gratis de single 'Now Is The Time' (CD met ook de videoclip)opgestuurd.

Meer nieuws van Christelijke Concert Agenda

Reacties: Reageer op dit artikel.

Roos - za 19-10-13 08:21:43
Gaan er toevallig mensen uit Zeeland die 2 mensen een lift naar dit concert willen geven?


Overnachten en uitstapjes: boek een hotel in Ede. Zoek tips voor een dagje uit in Gelderland.

 Laatst gewijzigd: 08-06-13 - Geplaatst: 08-06-13