Christelijke Muziek en Concertagenda

Op zoek naar God met Martin Brand

Zanger bidt dat geloof in ‘iets’, geloof in ‘Iemand’ wordt

Van onze redacteur Redmar Smit

22-05-13

Bestaat God? Waar is Hij dan? Allemaal vragen waar je als niet-christen tegenaan kunt lopen. Martin Brand Toert door het land met een nieuw programma ‘De Wens’. Deze nieuwe tour is speciaal gericht op ‘zoekers’. Laat je inspireren!

De zanger treedt op met een voltallige band en gospelkoor MisSion.

Nieuwe nummers live

Martin Brand laat de nieuwe Nederlandstalige nummers van zijn nieuwe cd 'De Wens' horen. Een album die hij samen met het eigentijdse gospelkoor MisSion maakte. Een gepassioneerd koor met 45 getalenteerde vocalisten. Martin Brand is ontzettend enthousiast over de tour: “Het wonder van leven met God en leven met mensen wil ik vieren en uitdragen.”

Persoonlijke tour

De tour krijgt voor de zanger ook nog een persoonlijk tintje. Vorig jaar juni werd de jonge Martin plotseling getroffen door een hartstilstand. “In de afgelopen jaren zong ik veel over Gods liefde en aanwezigheid in mensenlevens. Ik heb nog dieper mogen ervaren dat dit betrouw is. Tijdens de heftige dingen die er het afgelopen jaar zijn gebeurd. Jezus is echt een Rots gebleken. Hij heeft mij wel in Zijn hand, wat er ook gebeurt. Hierdoor ben ik nog meer gemotiveerd om open en eerlijk over Gods te vertellen. Ik zie dat er veel mensen op zoek zijn naar houvast en betrouwbaarheid. Ik merk dat er mensen zoeken naar diepgang en spiritualiteit. Daarom is deze tour speciaal gericht op ‘zoekers’. Op mensen die geloven dat er ‘iets’ is. Als team bidden en hopen wij dat dit ‘iets’ een ‘Iemand’ mag worden.”

Groot succes

De tour begon in maart en is tot nu toe al een groot succes. Er worden nog een aantal plaatsen bezochten. Een overzicht hiervan staat in onze concertagenda. Schroom niet om mensen mee te nemen die zoeken naar Gods aanwezigheid in hun leven. God belooft: ‘Zoekt en je zult vinden. Klopt en er wordt opengedaan.’

Luister hieronder naar een nieuw nummer van de cd 'De Wens'

Meer nieuws van Christelijke Concert Agenda

Overnachten en uitstapjes: boek een hotel in Ede. Zoek tips voor een dagje uit in Gelderland.

 Laatst gewijzigd: 22-05-13 - Geplaatst: 22-05-13