Christelijke Muziek en Concertagenda

Benefietconcert 'Come2Worship' Elisa Krijgsman

Concert voor project in Bosnië

Van onze redacteur Redmar Smit

03-05-13

Elisa Krijgsman en band zetten zich in voor het goede doel! Op 15 juni geven ze een schitterend benefietconcert in Veenendaal. De opbrengt is voor een project in Bosnië.

Het concert gaat uit van de Baptisten gemeente in Veenendaal.

Project Bosnië

Een aantal jongeren van de Baptisten gemeente in Veenendaal vertrekken aankomende zomer naar Bosnië voor een werkvakantie. Ze ondersteunen daar een aantal weken de lokale Baptisten gemeente. Ze organiseren een kidsclub, klussen bij de ouderen, zorgen voor sport en spel in een weeshuis en, misschien wel het belangrijkste, ze vertellen de blijde boodschap van Jezus Christus! Dat laatste doen ze in het centrum van Sarajevo door middel van muziek en sketch.

Eerlijke muziek

Elisa Krijgsman verleent zijn medewerking door een prachtige avond te verzorgen met mooie nummers onder het thema 'Come2Worship'. Het muzikale echtpaar Reni en Elisa Krijgsman wil mensen bemoedigen door (h)erkenning te geven aan allerlei facetten in onze relatie met God, waaruit Gods betrokkenheid en zorg bij mensenlevens blijkt. De nummers gaan over moeilijke, maar ook mooie momenten van het leven. Door de eenvoudigheid en eerlijkheid van de liederen, spreekt het duo een breed publiek aan. De twee leiden ook al een aantal jaren de aanbidding bij de pinksterconferentie Opwekking.

De opbrengst van de kaarten van het concert zijn voor de financiering van reis, verblijf en als gift voor de plaatselijke Baptisten gemeente.

In onze concertagenda staat meer informatie over het concert.

Meer nieuws van Christelijke Concert Agenda

Overnachten en uitstapjes: boek een hotel in Ede. Zoek tips voor een dagje uit in Gelderland.

 Laatst gewijzigd: 03-05-13 - Geplaatst: 03-05-13