Christelijke Muziek en Concertagenda

Een hemels feest met Trinity

Trinity&Friends bouwen feestje

Van onze redacteur Redmar Smit

18-04-13

De lente is begonnen en dat wil de band Trinity vieren! Op Hemelvaartsdag, 9 mei, keert het jaarlijks terugkerend evenement 'Trinity&Friends terug. Dit jaar met het thema 'Fiesta Celestial', wat 'hemels feest' betekent.

Een groot feest, waarvan je mag genieten!

Veel muziek

Het wordt een avond boordevol muziek, gezelligheid, eten en drinken en dansen. De jongens van Trinity zijn zelf de gastheren. Naast een paar te gekke gastoptredens van 'The Hammerville Boys' (bluegrass), 'The Balcony Players' (gipsy folk) en 'The Cheeses of Mexico' (folk pop), geeft de band Trinity zelf ook een optreden van anderhalfuur. Veel muziek, maar dat niet alleen!

Kampvuur, kebab en bier

Er hangt een gezellig sfeertje rondom het hele festival. Er is buiten een kampvuur, er zijn stands met lekker eten en drinken, zoals kebab, kaas, vis, heerlijke koffie en speciaalbier naast de gewone bar. Ook is er een kraampje waar je creatieve inspiratie kunt opdoen voor o.a. je huis. Het leuke is dat je zelf ook iets kunt maken. 'Fiesta Celestial' is een avond die je niet wilt missen! Een feest van hoog niveau. Natuurlijk staat de goede boodschap tijdens de optredens ook centraal.

Kijk voor meer informatie in onze concertagenda.

Meer nieuws van Christelijke Concert Agenda

Overnachten en uitstapjes: boek een hotel in Ede. Zoek tips voor een dagje uit in Gelderland.

 Laatst gewijzigd: 18-04-13 - Geplaatst: 18-04-13