Christelijke Muziek en Concertagenda

Jeremy Camp komt naar Nederland!

Een zanger met een verhaal

Van onze redacteur Redmar Smit

30-03-13

Jeremy Camp komt naar Nederland. De Amerikaanse zanger kwam vier jaar geleden voor het eerst naar Nederland. Veel van zijn Nederlandse fans staan daarom ook te juichen om zijn komst. Amersfoort is op 14 november ‘the place to be’.

Het zal de eerste keer zijn dat hij een volledig concert geeft in Nederland. Tijdens de EO-Jongerendag zong hij ook al een aantal van zijn liederen.

Muziek met een getuigenis

Jeremy Camp heeft een stem en hij heeft een getuigenis. En dat klinkt door in zijn sterkte muziek. Mede daardoor spreekt hij een breed en groot publiek aan. Zijn liedjes zijn eerlijk en spreken over het leven met alle ups and downs. Zijn verhaal begint al tijdens zijn jeugd die niet makkelijk was. Ze hadden weinig geld en de jonge Jeremy was alles behalve braaf. Tijdens zijn studenten tijd leerde hij wie God is en wie Hij ook voor hem wilde zijn.

rouwverwerking door muziek

Er kwam nog een grotere tegenslag op het pad van de zanger. Zijn verloofde Melissa werd ongeneeslijk. Toch trouwde ze, maar kort na het huwelijk overleed ze. Hij begon een nieuwe zoektocht, die leidde naar verwerking in muziek en naar zijn nieuwe vrouw Adrienne. Daarover gaat zijn indringende nummer ‘Walk By Faith’.

Tijdens zijn concert in Amersfoort zingt hij bekende nummers, maar ook songs van zijn nieuwste album ‘Reckless’. Het belooft een mooie avond te worden. Meer informatie staat in onze concertagenda.

Meer nieuws van Christelijke Concert Agenda

Overnachten en uitstapjes: boek een hotel in Veenendaal. Zoek tips voor een dagje uit in Gelderland.

 Laatst gewijzigd: 16-10-13 - Geplaatst: 30-03-13