Christelijke Muziek en Concertagenda

Eerste artiesten Flavor Festival bekend

Opvolger van Xnoizz Flevo Festival intiemer en compacter

Van onze redacteur Redmar Smit

23-03-13

Flavor Festival heeft de eerste namen van artiesten bekend gemaakt. De opvolger van het gestopte Xnoizz Flevo Festival debuteert dit jaar met bekende en minder bekende artiesten.

Na de stop van het populaire christelijke festival, hebben een aantal oud-medewerkers initiatief genomen voor een doorstart.

Top artiesten

Met een vervolg op het Xnoizz Flevo Festival wil de organisatie een christelijk muziekfestival in Nederland behouden. Deze week werden de eerste bands bekend gemaakt. Op 16 tot en met 18 augustus kan het publiek genieten van de Nederlandse singer/songwriter Christiaan Pelgrim en de worshipband InSalvation. Als klapper op de vuurpijl is de organisatie er ook in geslaagd om de metalformatie HB naar Nederland te halen. Ook Rachel Louise, Lieve Bertha en Draw the Parade komen naar muziekevenement. Kijk voor een overzicht van alle artiesten op de website van het Flavor Festival.

Bestel kaarten

Het festival wordt intiemer en compacter dan het Xnoizz Flevo Festival. Wil je de eerste editie niet missen? Bestel dan snel je kaarten. De locatie is landgoed Velder in Liempde.

Meer nieuws van Christelijke Concert Agenda

Overnachten en uitstapjes: boek een hotel in Ede. Zoek tips voor een dagje uit in Utrecht.

 Laatst gewijzigd: 23-03-13 - Geplaatst: 23-03-13