Christelijke Muziek en Concertagenda

Paasconcert Gerald Troost en Revelation

Indringende boodschap op still zaterdag

Van onze redacteur Redmar Smit

02-03-13

Gerald en Nelinda Troost geven samen met gospelkoor Revelation uit Veenendaal een paasconcert. Bekende liedjes komen voorbij. Pasen komt tot leven.

Gerald en Nelinda, het koor en verteller Ruben Koman staan 30 maart samen met alle bezoekers stil bij het thema 'O hoofd vol bloed en wonden'.

Muzikale viering

Bijna veertig vocalen van gospelkoor Revelation uit Veenendaal zingen samen met Gerald en Nelinda Troost bekende liedjes zoals 'O hoofd vol bloed en wonden' en '100%'. De liedjes bevatten een indringende boodschap voor jong en oud. Op stille zaterdag wordt het lijden en de opstanding van Jezus op muzikale wijze herdacht. Verhalenverteller Ruben Koman neemt dfe luisteraar mee terug in de tijd. De geschiedenis die al eeuwenlang wordt verteld, brengt hij weer eens heel dichtbij.

Mis dit niet!

Beleef Pasen dit jaar muzikaal en bestel de kaarten. Meer informatie staat in onze concertagenda

Meer nieuws van Christelijke Concert Agenda

Reacties: Reageer op dit artikel.

E. van Leijenhorst - za 23-03-13 14:17:22
Ik heb een vraag: worden er uitsluitend liedjes van Gerald Troost gezongen of zijn er ook liedjes van het koor. Zingt Gerald Troost ook alleen met Melinda of is alles samen met het koor. Hoeveel liedjes kan ik ongeveer verwachten? (omdat er ook een vertelller is, hoeveel wordt er gezongen en hoeveel tijd is er gepraat?)


Overnachten en uitstapjes: boek een hotel in Ede. Zoek tips voor een dagje uit in Gelderland.

 Laatst gewijzigd: 07-03-13 - Geplaatst: 28-02-13