Christelijke Muziek en Concertagenda

Gratis concert Rebecca Steenbergen en Janine Beens

Hun mooiste songs op gitaar en piano

03-01-13

Zin in een gratis concert? Nou, dat kan! De thuisfrontcommissie van Jaap en Marjon Westerink organiseert op 19 januari een concert in Elburg met gospelartiesten Rebecca Steenbergen en Janine Beens.

Ze worden daarbij begeleid door de bekende muzikanten Jay-P Beijersbergen op gitaar en Adrian Roest (Sela) op piano.

Thuisfrontcommissie

Jaap en Marion Westerink zijn zendingswerkers die voor de Vrij Evangelische Gemeente (VEG) Elburg uitgezonden zijn naar Gospel Recordings Nederland (GRN. Dat is een organisatie die een basisuitleg van het evangelie van Jezus Christus door middel van audio -gesproken en gezongen- op geluidsdragers in mp3 verspreidt in meer dan zesduizend talen. Rebecca Steenbergen en Janine Beens zijn ambassadrices van GRN.

Rebecca Steenbergen

De carrière van zangeres Rebecca kwam in een stroomversnelling terecht toen ze werd gevraagd als zangleidster bij jeugdkerk ‘Fellowship’ in Emmeloord. Daarnaast deed ze hier en daar wat backingvocal bij diverse CD opnames en optredens. In 2010 bracht ze haar eerste album ‘World unknown’ uit. Rebecca heeft een duidelijke boodschap: het christen-zijn handen en voeten geven. Daarnaast bieden haar nummers een stukje troost en herkenbaarheid, voortgekomen uit eigen levenservaringen.

Janine Beens

Zangeres Janine uit Genemuiden bracht onlangs haar eerste album uit. Tien Engelstalige gospelnummers met jazz en pop invloeden. Een veelzijdige CD waarbij je flink kunt swingen of even helemaal tot rust komt. De liedjes -die onder andere door Janine zelf geschreven zijn- vertellen over Gods liefde en genade, liefde tussen mensen en de Gever daarvan, de zoektocht die je als mens maakt en het ontvangen van Gods goedheid én het doorgeven daarvan. Een verrassend album binnen de Nederlandse gospelmuziek.

Schrijf 19 januari in je agenda! De toegang is gratis, maar er is een collecte om de onkosten te bestrijden. Voor meer informatie over dit concert kijk je in onze concertagenda.

Meer nieuws van Christelijke Concert Agenda

Overnachten en uitstapjes: boek een hotel in Veenendaal. Zoek tips voor een dagje uit in Gelderland.

 Laatst gewijzigd: 02-01-13 - Geplaatst: 02-01-13