Christelijke Muziek en Concertagenda

Kerst met Elly en Rikkert in gezellige huiskamer

Warmte, aanbidding en verwondering

Van onze redacteur Redmar Smit

23-11-12

De donkere koude decembermaand is onderweg. Elly en Rikkert trekken daarom weer door het land om harten van jong en oud te verwarmen. Samen met The Choir Company organiseert het bekende duo een kersttour 'Kind van het Licht'.

Het podium transformeren ze tot een gezellige huiskamer, zodat de sfeer nog persoonlijker wordt. Hopelijk voel je je er snel thuis. Het wordt een avond vol warmte, aanbidding en verwondering.

Feest van herkenning

Hoewel dit concert in het bijzonder is gericht op de kinderen, wordt het voor de ouders ook een feest. De volwassenen van nu groeiden veelal op met de muziek van Elly en Rikkert. Veel liedjes kunnen ze dus prima meezingen. Ondertussen bevat het duo ook een wat meer volwassen repertoire. Vaak cabaretesk, soms maatschappijkritisch en met een lach en een traan. Muziek uit het leven gegrepen.

Bijzonder gastkoor

Elly en Rikkert krijgen versterking van The Choir Company. Een muzikaal hoogstandje op de al bijzondere avond. Het koor is bekend van vele bijzondere koorprojecten die overal in het land worden georganiseerd. Ze werkten onder andere al samen met Don Moen en Graham Kendrick.

Laat je inspireren en verwarmen. Kom en aanbid samen het Kind van het Licht.

Meer informatie over het concert staat in onze concertagenda.

Meer nieuws van Christelijke Concert Agenda

Overnachten en uitstapjes: boek een hotel in Veenendaal. Zoek tips voor een dagje uit in Utrecht.

 Laatst gewijzigd: 23-11-12 - Geplaatst: 23-11-12