Christelijke Muziek en Concertagenda

Trinity in actie voor de HGJB

"Schouders zetten onder goed jeugdwerk"

Van onze redacteur Redmar Smit

06-10-12

De Nederlandse band Trinity komt in November met een bijzonder concert. Het betreft een actieconcert voor de HGJB. In het afgelopen voorjaar werd bekend dat de HGJB in financiële zorgen zit. De band slaat de handen ineen!

"Als een familielid je vraagt of je wilt helpen om te klussen, dan doe je dat natuurlijk. Zo voelt voor ons de vraag van de HGJB om een concert te geven", vertelt Elbert Smelt, leadzanger van de band.

Persoonlijke link

De HGJB is belangrijk geweest voor de band voor hun muzikale en geestelijke vorming. Ze hebben veel gehad aan de Scholierenweekenden en later tijdens de Kerstconferenties. "We zien ook in onze omgeving dat tieners en jongeren veel aan het werk van de HGJB hebben. Omdat we een persoonlijke link hebben met de HGJB en ons hart naar de kerk uitgaat, geven we een concert om samen met de concertbezoekers onze schouders onder goed en blijvend jeugdwerk te zetten. We zijn ontzettend gemotiveerd om er een mooie avond van te maken."

Focus op jongeren

De HGJB, Hervormde-Gereformeerde Jeugdbond, is een landelijke organisatie voor het jeugdwerk van de kerk. Ze ondersteunen meer dan 600 kerken. Ze organiseren vakanties, conferenties en velen andere activiteiten voor de jeugd.

Muziekstijl

Trinity bestaat uit vier jonge getalenteerde muzikanten. Drie daarvan zijn broers. De gebroeders Smelt hebben hun jonge jaren doorgebracht in Peru. De Zuid-Amerikaanse invloeden, gemengd met hun liefde voor Keltische klanken klinken door in hun muziek. Een unieke muzikale stijl in Nederland. Niet voor niets in Trinity zo geliefd bij het Hollandse publiek.

Kom naar dit concert op 9 november in Nijkerk. Meer informatie staat in onze concertagenda.

Meer nieuws van Christelijke Concert Agenda

Overnachten en uitstapjes: boek een hotel in Veenendaal. Zoek tips voor een dagje uit in Utrecht.

 Laatst gewijzigd: 06-10-12 - Geplaatst: 06-10-12