Christelijke Muziek en Concertagenda

Vier het Flevo Festival!

Geniet van muziek aan het strand

Van onze redacteur Sifra Kriek

16-08-12

Het wordt een heerlijk tropisch weekend. En waar kun je daar nou beter van genieten dan aan recreatieplas Bussloo, bij Apeldoorn. Daar begint vandaag dan eindelijk het Xnoizz Flevo Festival!

Van donderdag 16 augustus tot en met zondag 19 augustus 2012 is het aan recreatieplas Bussloo één groot spetterend feest. Vier dagen lang genieten van goede muziek, inspirerende verhalen en gezelligheid met vrienden. De line-up biedt voor elke muziekliefhebber iets anders. Singer-singwriter Rogier Pelgrim blaast je met zijn stem omver, The Red17 knalt met veel energie, passie en euforie van het podium af en de band Timbre brengt heel romantische muziek, met een harp, viool en pingelpiano. En er staan natuurlijk nog veel meer artiesten op het podium.

Co-creating

Co-creating staat dit jaar centraal op het Flevo Festival, maar wat is dat? Bezoekers mogen dan meedoen met festival. Bouw bijvoorbeeld samen met andere vrienden en bezoekers het festival op. Laat tijdens het festival van je horen en studeer samen met vrienden een theater-, stand up comedy- of muziekact in. Zo wordt een festival bezoeken wel heel bijzonder.

Pak je bikini of zwembroek uit de kast en kom naar het Xnoizz Flevo Festival!


 Laatst gewijzigd: 16-08-12 - Geplaatst: 16-08-12