Christelijke Muziek en Concertagenda

3.500 deelnemers bij start New Wine

New Wine vloeiend van start

23-07-12

Met 3.500 deelnemers ging dit weekend de New Wine conferentie van start in Biddinghuizen. Door toerusting en muziek draait New Wine van 21 tot 27 juli om het centrale thema Levend Water.

Het programma van New Wine zit vol met muziek. Zo was er gisteravond een optreden van Sela en treden vanavond, morgenavond en donderdagavond TimZingt, InSalvation en Schrijvers voor Gerechtigheid op. Hoofdspreker dit jaar is de Canadese Gary Best.

New Wine

Door activiteiten, toerusting en stimulatie wil New Wine kerken en christenen ondersteunen. Ze streeft naar geestelijke vernieuwing in Nederlands kerken. De internationale New Wine-beweging vindt haar oorsprong in Engeland. New Wine streeft naar toerusting bij christenen en kerken in Nederland, zodat ze Zijn Koninkrijk kunnen verkondigen in liefde van God de Vader en in de kracht en de gaven van de Heilige Geest. Hiervoor organiseert New Wine predikantendagen en retraites en bouwt zij onder meer aan netwerken. De jaarlijkse Zomerconferentie is er ook onderdeel van.

Meer nieuws van Christelijke Concert Agenda

Overnachten en uitstapjes: boek een hotel in Biddinghuizen. Zoek tips voor een dagje uit in Flevoland.

 Laatst gewijzigd: 07-08-12 - Geplaatst: 23-07-12