Christelijke Muziek en Concertagenda

Tim Zingt Te Veel op de Betteld

Van onze redacteur Janine Guijt

04-07-12

Consumeren, we hebben het er als christenen maar druk mee. Het programma Tim Zingt Te Veel plaats op een ludieke en eigentijdse manier een kritische noot bij de huidige consumptiemaatschappij en hoe deze zich verhoudt met de christelijke wereld.

"Tegen de achtergrond van een wereld vol armoede en onrecht zijn wij bezig met onze goederen op marktplaats te verkopen, ruzie te maken met andere christenen en ons altijd net iets beter te voelen dan de rest. Het wordt ons allemaal te veel af en toe, zijn op zoek naar liefde, kwetsbaarheid en eerlijkheid." Onder leiding van zijn gitaar, een ukelele en piano brengt Tim Zingt hilarische liedjes, rake conferences en tedere poëzie over consumentisme en het christendom.

Tim Zingt Teveel is een samenwerking van zanger/cabaretier Tim Zingt en Tear, een christelijke organisatie met een passie voor God en mensen. Tear gelooft in de kracht van de lokale kerk in de strijd tegen armoede en onrecht. "Daarmee kunnen we op een duurzame manier wereldwijd mensenlevens veranderen," aldus TEAR.

Tim Zingt Te Veel vindt op zaterdag 7 juli plaats op camping de Betteld in Zelhem om 20:00 uur.

Meer nieuws van Christelijke Concert Agenda

Overnachten en uitstapjes: boek een hotel in Zelhem. Zoek tips voor een dagje uit in Gelderland.

 Laatst gewijzigd: 06-07-12 - Geplaatst: 04-07-12