Christelijke Muziek en Concertagenda

Groot Nieuws Radio maakt het zomer

Radiozender start Radio Zomer Festival

Van onze redacteur Redmar Smit

26-06-12

De zomer laat nog even op zich wachten, maar daar denkt Groot Nieuws Radio anders over. De luisteraars gaan warme weken tegemoet. Vanaf 5 juli tot 5 augustus start het Radio Zomer Festival op de christelijke radiozender.

Wat houdt het Radio Zomer Festival in? Uitzendingen met inspirerende seminars van grote christelijke evenementen of zomerconferenties. Dit zal gedurende de weken uitgezonden worden in de programma’s ‘Zomer Zinvol en ‘Summer Song’. Voeg daar een flink portie goede christelijke muziek aan toe, en de zomer kan niet meer stuk!

Inhoud en ontspanning

Vele luisteraars vroegen steeds of de toespraken van de Pinksterconferentie Opwekking herhaald konden worden op de zender. Dit gebeurt in het programma ‘Zomer Zinvol’. Beluister daar ook de actuele meditaties van New Wine en de Réveilweek. Nico Schippers, directeur van de radiozender, legt de keuzes van de programma’s uit. “Met het programma ‘Zomer Zinvol’ geven we de vakantie inhoud en met ‘Summer Song doen we er een flinke dosis ontspanning bij.” Groot Nieuws Radio kan ook mee op vakantie. Via een app op de telefoon, of via de laptop is de zender wereldwijd te ontvangen.

Groot Nieuws Radio zendt 24 uur per dag, zeven dagen per week, christelijke muziek uit. Beluister de zender op de middengolf, 1008AM. Het Radio Zomer Festival vervangt de reguliere programmering.

Meer nieuws van Christelijke Concert Agenda

Overnachten en uitstapjes: boek een hotel in Veenendaal. Zoek tips voor een dagje uit in Utrecht.

 Laatst gewijzigd: 26-06-12 - Geplaatst: 26-06-12