Christelijke Muziek en Concertagenda

Blijde en inspirerende muzikale belevenis

Nationaal Koor en Orkest Celebrate verblijdt Alphen aan den Rijn

Van onze redacteur Redmar Smit

01-06-12

Alphen aan den Rijn bereidt zich voor op een veelzijdig en uniek concert. Nationaal Koor en Orkest Celebrate verzorgt een vreugdevolle en onvergetelijke avond voor het publiek.

Voor de liefhebbers van veel verschillende muziekstijlen is deze avond een echte aanrader. De muziek van de gospelformatie Celebrate is zeer afwisselend. Nummers met een groots orkest, instrumentale stukken, of heel intiem en zuiver a capella.  Stijlen die variëren van jazz tot klassiek passeren de revue. Het koor presenteert ook traditionele werken.

Boodschap boven muziek

Het doel van het Nationaal Koor en Orkest Celebrate gaat verder dan alleen vermaak en mooie muziek maken. Een hoger doel heeft top prioriteit voor de groep: het evangelie verkondigen door woord en muziek. Dit doel verbindt alle leden, en maakt de groep tot een hecht gezelschap. Kortom: dit unieke muzikale gezelschap staat garant voor een onvergetelijke avond en een blijde en inspirerende muzikale belevenis.

Volwaardig koor

Celebrate is een bijzondere groep in Nederland (want?). De groep bestaat sinds 1984, waarvan de huidige formatie sinds 2000 niet meer veranderde. Het koor bestaat uit 22 geselecteerde vocalisten die begeleid worden door het orkest bestaand uit 22 musici. De groep is compleet met een techniekploeg die met de modernste licht- en geluidapparatuur de concerten extra sfeer geeft. Met ruim 800 optredens in binnen- en buitenland en een aantal albums is het koor zeker geen ondergeschoven kindje.

Gospelkoor Sound of Celebration verzorgt het voorprogramma. De toegang is gratis, maar de collecte wordt hartelijk aanbevolen. Reserveren is noodzakelijk.

Het concert is op 23 juni.  Kijk voor meer details in onze concertagenda.

Meer nieuws van Christelijke Concert Agenda

Overnachten en uitstapjes: boek een hotel in Alphen aan den Rijn. Zoek tips voor een dagje uit in Zuid-Holland.

 Laatst gewijzigd: 07-06-12 - Geplaatst: 01-06-12