Christelijke Muziek en Concertagenda

Ernie Haase & Signature Sound zijn terug

Na drie jaar laat band weer van zich horen

Van onze redacteur Redmar Smit

14-05-12

'Here we are again', dat is de naam van de nieuwe tour van Ernie Haase & Signature Sound. De tour draagt deze naam met recht, want na drie jaar werken aan nieuw materiaal zijn ze weer helemaal terug. Nu is het tijd om Nederland te bewijzen dat ze sterker zijn dan ooit.

Ernie Haase & Signature Sound stonden al vaker in Nederland op het podium. De band is van oorsprong Amerikaans, maar kreeg steeds meer bekendheid in Nederland, met name door de uitzendingen van de Gaither Homecomingserie door Family7. De afgelopen jaren bleek dat de bijzondere combinatie van warmte en nostalgie van gospelkwartetten in een eigentijds jasje aansloeg. Het concert is extra bijzonder doordat de diepe vriendschap van de mannen doorklinkt in de muziek en podiumpresentatie. Het belooft de grootste tour uit de geschiedenis van het gospelkwartet te worden, met een bijzonder en variërend programma met gezellige humor.

Het beste komt nog

Ernie Haase is zelf al erg tevreden over de gegeven concerten in Nederland, en hij is dankbaar dat het weer mogelijk is om concerten te geven. Hij gelooft wel dat het beste eigenlijk nog moet komen. “We voelen toch dat de beste jaren van de groep voor ons liggen. En we hopen dat iedereen die de komende optredens bezoekt, ze ervaart als de beste die ze tot nu toe meemaakte.”

Win kaartjes voor dit unieke concert! Ga naar Facebook, klik op vind-ik-leuk en deel het met je vrienden.

De concerten zijn op 2 en 3 juni in Aalsmeerderbrug en Loppersum. Kijk in de concertagenda voor meer informatie.

Meer nieuws van Christelijke Concert Agenda

Overnachten en uitstapjes: boek een hotel in Ede. Zoek tips voor een dagje uit in Gelderland.

 Laatst gewijzigd: 14-05-12 - Geplaatst: 14-05-12