Christelijke Muziek en Concertagenda

Gospelkoor treedt op bij uitreiking Hi5 awards

All for One verbindt mensen en culturen

Van onze redacteur Redmar Smit

08-05-12

Bezoek een swingend concert van Gospelkoor All for One. Het internationale koor treedt op tijdens de binnenkomst van de VIP's en het publiek bij het Hi5 Rhythm voor Succes Event. Gospelkoor All for One bestaat uit een schitterende mix van diverse klankkleuren en zorgt daarmee voor een unieke harmonie.

All for one is een multicultureel koor. Het koor telt ruim 35 zangers en zangeressen vanuit verschillende delen van de wereld. Ze zijn afkomstig uit Friesland, verschillende Afrikaanse landen, de Antillen, Suriname en uit Duitsland. Black gospel is een uniek repertoire binnen de Nederlandse muziekwereld. De muziek van All For One valt ook deels onder dit genre.

Internationale muziek

Het koor heeft een bijzonder doel voor ogen. Muziek moet verschillende mensen en culturen samenbrengen. Samen plezier hebben door het maken van muziek. Het repertoire bestaat uit Afrikaanse gospelsongs, gezongen in het Engels en het Frans. Ook voert het koor eigen composities op. Het koor staat onder leiding van dirigent Wilco Kloosterman en de van oorsprong Afrikaanse muzikant Basile Maneka.

Naast het optreden van het gospelkoor, is ook de uitreiking van de Martin Luther King/Hi5 Award. Die is deze keer bestemd voor Marco Borsato. De winnaar is iemand die zich inzet voor gelijke rechten en kansen voor iedereen en die daarnaast zichzelf ontwikkeld heeft volgens de Hi5 methodiek (bewustwording van persoonlijke ontwikkeling door passie, focus, overzicht, betrouwbaarheid en kennis).

Artiesten als Angie Stone en Oleta Adams en anderen treden ook op. Hi5 is een multimediale kennis- en netwerkorganisatie gebaseerd op het Hi5 principe van Stedman Graham (de man van en achter Oprah Winfrey), die ook deze avond zal spreken.

Het evenement vindt plaats op 25 mei in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Meer informatie staat in onze concertagenda.

Meer nieuws van Christelijke Concert Agenda

Overnachten en uitstapjes: boek een hotel in Amsterdam. Zoek tips voor een dagje uit in Noord-Holland.

 Laatst gewijzigd: 08-05-12 - Geplaatst: 08-05-12