Christelijke Muziek en Concertagenda

Vijfhonderd gratis kaarten voor Festival316

Festival316 verlaagt drempel voor niet-christenen

Van onze redacteur Redmar Smit

04-05-12

Festival316 stimuleert niet-christenen om op 12 mei naar het festival in Ureterp te komen. De organisatie deelt daarom vijfhonderd gratis entreekaarten uit inclusief € 3,- aan consumptiebonnen. Ze hoopt hiermee de drempel te verlagen voor mensen die God niet kennen, maar misschien wel zoekend zijn in het geloof.

Voorzitter van Festival316, Haise Veen, vindt het geweldig dat er altijd zo veel christenen aanwezig zijn op het festival. Hij vindt het helemaal te gek als er ook zoekenden of zelfs niet-christenen komen. Bezoekers kunnen hun kaartje voor hun 'ongelovige' vrienden, buurman of collega bestellen via info@uniteinchrist.nl.

Spannende actie

Voor Festival316 is het zelf ook nog best wel spannend. De begroting is nog niet rond, maar vertrouwend op God, geloven ze dat het goed komt. Maandelijks halen ze een bedrag op door giften en collecte, en zo hopen ze de financiën op orde te krijgen. Normaal kosten de kaarten € 3,-, dit bedrag krijgt de bezoeker op de dag zelf terug in de vorm van consumptiemunten.

Dit jaar treden er weer gave artiesten op zoals Philippa Hanna, Newworldson, The gentlemen en meer. Sinds de start in 2008 is Festival316 enorm gegroeid. Van negenhonderd naar wel vierduizend bezoekers.

Meer nieuws van Christelijke Concert Agenda

Overnachten en uitstapjes: boek een hotel in Ureterp. Zoek tips voor een dagje uit in Friesland.

 Laatst gewijzigd: 04-05-12 - Geplaatst: 04-05-12