Christelijke Muziek en Concertagenda

Toch gospel voor Sharon Kips

Eerste gospelalbum voor de X factor-winnares

Van onze redacteur Redmar Smit

03-05-12

Het was lange tijd stil rondom Sharon Kips, maar haar fans kunnen opgelucht ademhalen. Eind juni brengt Sharon haar eerste gospelalbum 'Amazing Grace' uit. Een album met bekende oude klassiekers, betoverd door haar unieke stem.

Sharon Kips meldde eerder dat zij bezig was met materiaal voor een Nederlandstalig album. De plannen veranderden en zij maakt zich klaar voor de release van een gospelalbum. Op de cd staan grotendeels Engelse nummers, maar een aantal Nederlandstaligen ontbreken niet. 'Als het leven soms pijn doet' van Reni en Elisa Krijgsman is één van deze titels. Het album bevat vooral liedjes die Sharon zingt tijdens haar optredens met koren en orkesten. Klassiekers als Amazing Grace, You raise me up en God and God alone ontbreken niet. Speciaal voor stichting Compassion, een internationale, christelijke kindsponsororganisatie, staat er een bonustrack op de cd met de titel 'Is there a chance?' Dit nummer is € 1,- waard. Voor elk verkocht album gaat dit bedrag naar de stichting. Gilbert Thera, de echtgenoot van Sharon, is sinds 2007 ambassadeur van Compassion en sinds hun huwelijk in 2010 zijn ze daar samen nauw bij betrokken.

Geen onbekend gezicht

Sharon Kips is geen onbekende in de Nederlandse muziekwereld. In 2007 won zij de talentenshow X factor. Zij bracht later haar debuutalbum '10' uit. In 2009 volgde haar tweede album 'Love will bring you home'. In 2010 was Sharon de 'mystery popstar' bij het programma Popstars, maar zij strandde in de halve finale.

Bestel nu de cd Sharon Kips en krijg maar liefst € 5,- korting. Sharon heeft ook een leuke actie voor het nieuwe album. Bestel je de cd voor 23 mei dan krijgt jouw naam, zolang er ruimte is, een plaats bij de bedankjes in het cd-boekje.

Geniet van het nieuwe album tijdens het presentatieconcert op zaterdag 23 juni in Burgum. Tijdens dit concert treedt ze op met 'The Rising Hope'. Meer informatie volgt nog in onze concertagenda.

Meer nieuws van Christelijke Concert Agenda

Overnachten en uitstapjes: boek een hotel in Eede. Zoek tips voor een dagje uit in Gelderland.

 Laatst gewijzigd: 03-05-12 - Geplaatst: 03-05-12