Christelijke Muziek en Concertagenda

Annemieke Koelewijn presenteert In alle rust

Luister naar een gloednieuw album

Van onze redacteur Redmar Smit

26-04-12

Als iemand weet dat rust belangrijk is, dan is dat Annemieke Koelewijn wel. De Spakenburgse zangeres verloor haar man na een zware strijd aan kanker. Ruim anderhalf jaar later verschijnt haar album 'In alle rust'. Op 19 mei presenteert Annemieke haar nieuwe cd in Spakenburg.

In de hectiek van ons dagelijks leven is het volgens Annemieke Koelewijn nodig dat we momenten van rust opzoeken. De ziekte van haar man gaf veel problemen, Annemieke raakte overspannen. Ze was uitgeput, somber en erg onzeker. Ze merkte dat het schrijven en zingen van muziek haar troostte in deze zware periode. In die tijd schreef ze 'Prijs Hem in de storm'. Dat nummer staat op een eerder verschenen gospelalbum. Nu het rustiger is in het leven van Annemieke, is het tijd om daarvan te getuigen op haar nieuwe album.

Tijdens het presentatieconcert van 19 mei presenteert Annemieke samen met haar band de nieuwe nummers. Ook zingt ze oudere nummers. Tijdens dit concert is Ralph van Manen de speciale gast met wie zij het nummer 'De Rivier' zingt. Het ervaren van de rust van God staat op deze avond centraal

De kaarten zijn te verkrijgen op haar website. Deze kosten €8,50.

Meer nieuws van Christelijke Concert Agenda

Overnachten en uitstapjes: boek een hotel in Spakenburg. Zoek tips voor een dagje uit in Utrecht.

 Laatst gewijzigd: 26-04-12 - Geplaatst: 26-04-12