Christelijke Muziek en Concertagenda

Pure aanbidding tijdens Leeland tour

Laat de grote opwekking beginnen

Van onze redacteur Redmar Smit

24-04-12

Menig hart zal sneller gaan kloppen. De langverwachte tour van de Amerikaanse band Leeland komt naar Nederland. Ga naar één van de concerten. Laat je raken tot diep in je ziel door stevige nummers en een goede boodschap.

Het is niet de eerste keer dat Leeland naar Nederland komt. In 2010 debuteerde zij op de EO-Jongerendag en later dat jaar op het Flevo Festival. Het Nederlandse publiek omarmde de groep met veel genoegen. De band staat bekend om pure 'Worship' muziek. Aanbidding komt uit het hart. Dit fenomeen ontbreekt niet tijdens hun performance. Mede daardoor zijn ze zo populair. Het nummer 'Tears of the Saints' zette de band in de schijnwerpers. Ondertussen hebben ze al vier albums op hun naam staan. 'The Great Awakening' tour bevat oude klassiekers, maar de band laat ook nieuwe geluiden horen van hun recente album.

Leeland krijgt muzikale versterking van de Nederlandse groep InSalvation. Ook zij weten als geen ander hoe het is om met passie en enthousiasme over God te zingen. Tijdens het voorprogramma laten zij nummers horen van hun debuutalbum. Momenteel wordt er hard gewerkt aan nieuw materiaal, waarvan zij een aantal nummers ten gehore zullen brengen.

De tour start op 13 juli in Goes en eindigt op 19 juli in Zwolle. In onze concertagenda vindt u een volledig overzicht van de tourdata.


 Laatst gewijzigd: 25-04-12 - Geplaatst: 24-04-12