Christelijke Muziek en Concertagenda

Voorjaarsconcert: "Het beste moet nog komen"

Een uniek 'Hour of Power'

Van onze redacteur Redmar Smit

24-04-12

Bezoek het hartverwarmende voorjaarsconcert van 'Hour of Power'. Het belooft een spetterende avond te worden met veel muziek en een blijde boodschap: "Het beste moet nog komen."

Het thema van het voorjaarsconcert is 'Carried by Grace', gedragen door genade. Geniet van uniek talent zoals Nita Whitaker, bekend uit de Crystal Cathedral, en Remko Harms, bekend van LA: The Voices (Nederlandse mannengroep). Zij blazen de oude hymnes weer nieuw leven in. The Psalm Project speelt de nieuwe psalmen en het feest is compleet met Orkest L' Orchestra Particolare onder leiding van Marcel Koning.

Bemoedigende woorden

Er klinken niet alleen mooie liederen. Henk Binnendijk spreekt een bemoedigend woord. Jan van der Bosch die de avond presenteert, licht toe. "Het beste moet nog komen, daar gaat het over. Veel mensen denken dat het leven ophoudt na de dood, maar onze gedachte is dat de dood niet het einde is. Het beste komt nog." Het concert klinkt op 28 april in de mooie Sint-Janskerk te Gouda. De organisatie is blij met de unieke locatie. "De Sint-Janskerk heeft een groot middenschip. Iedere bezoeker is verzekerd van een goede plaats", zegt Jan van der Bosch.

Hour of Power, bekend van RTL5, zendt elke zondag een Amerikaanse kerkdienst uit. De moderne vertolking van het evangelie spreekt een breed publiek aan.


 Laatst gewijzigd: 25-04-12 - Geplaatst: 24-04-12