Christelijke Muziek en Concertagenda

Martin Brand made for EO-Jongerendag

“God heeft een plan met deze dag!”

Van onze redacteur Redmar Smit

23-04-12

Martin Brand (32) zingt al jaren vol liefde over zijn Vader, die hij vond nadat vrienden hartstochtelijk over Hem vertelden. Nu mag hij zelf enthousiast over God vertellen op de EO-Jongerendag. "Ik vind het een grote eer dat ik dit mag doen."

Spreken op de EO-Jongerendag is een nieuwe uitdaging voor Martin. "We zijn al druk bezig met de voorbereidingen. Ik kijk er enorm naar uit om te spreken voor 30.000 jongeren in GelreDome. Ik wil hen iets mee geven over de grote God die elk van hen bijzonder op het oog heeft."

Dit jaar gaat het er iets anders aan toe op de EO-Jongerendag. Voorgaande jaren was een preek van twintig minuten de gewoonte. Martin kiest nu voor een interactieve invulling van het thema 'Made for you'. "Mijn grote passie is om mensen in beweging te zetten en positief te raken. God heeft een plan met deze dag." Martin Brand is van alle markten thuis en vooral bekend bij het christelijk publiek. Lesgeven, dirigeren, schrijven of regisseren: niets is hem te gek. Hij werkt al jaren als artiest, songwriter, spreker en musicalacteur. Het podium is dus geen onbekend terrein voor hem. Daarnaast presenteert hij ook nog een radioprogramma en werkt hij als coach en workshopleider.

Op 9 juni gaat voor de 38e keer het dak er af in GelreDome in Arnhem. Net als voorgaande jaren belooft het weer een groot feest te worden.


 Laatst gewijzigd: 25-04-12 - Geplaatst: 23-04-12