Christelijke Muziek en Concertagenda

Kersttour 2010 met Ralph, Sharon en Trinity

Gezellige muzikale avond met artiesten van formaat

Van onze redacteur Joëlle Kole

25-11-10

Vier kerst tijdens een spetterende avond met Ralph van Manen, Sharon Kips en Trinity! Na het succes van de Kersttour 2009 is er ook dit jaar weer een avond vol muziek. De muzikanten beloven een uniek kerstprogramma met een mix van kerstliederen van weleer, eigen nummers en nieuwe kerstliedjes.

Feestelijke avond

Een van de meest populaire bands in christelijk Nederland van dit moment is Trinity. Een avondje Trinity is gegarandeerd een feestje! Sharon Kips is winnares van X-Factor en heeft een prachtige stem voor kerstballads van onder andere Mariah Carey. Ook Ralph van Manen is een artiest van formaat, die al langer meedraait in de muziek. Hij weet precies wat nodig is voor een sfeervolle avond! Samen zorgen ze voor een leuk avondje uit.

Kijkje achter de schermen

Tijdens de Kersttour 2010 is er geen specifiek voor- en hoofdprogramma. De artiesten en bandleden wisselen elkaar af tijdens het concert en begeleiden elkaar. Op de website van Kersttour 2010 is alvast een filmpje te bekijken van de repetities. Een leuk kijkje achter de schermen! Het belooft een feestelijke en sfeervolle avond te worden. De Kersttour 2010 komt naar Ede, Bunschoten-Spakenburg, Zelhem, Andijk, Alblasserdam en Zwolle. Kaarten à €12,50 zijn te bestellen via Interticket.


 Laatst gewijzigd: 25-11-10 - Geplaatst: 25-11-10