Christelijke Muziek en Concertagenda

Sharon Kips en Gilbert Thera zingen 'Samen'.

Echtpaar geeft voor het eerst gezamelijk concert

Van onze redacteur Joëlle Kole

20-07-10

X-Factorwinnares Sharon Kips en aanbiddingsleider Gilbert Thera geven deze zomer samen een concert op vakantiepark De Betteld. Nu zijn er wel vaker concerten op dit vakantiepark, maar dit is wel een heel bijzondere! Het is namelijk het eerste concert dat de twee samen geven.

"Samen"

In de vakantieperiode is er een hoop te doen op het christelijke vakantiepark De Betteld in Zelhem. Bijbelstudies, kinderprogramma's en uiteraard ook concerten van onder andere Lev en Gerald Troost. Op 31 juli geven Sharon Kips en Gilbert Thera samen een concert onder de naam 'Samen'. Sinds februari 2010 is het stel getrouwd, maar nog niet eerder verzorgden ze samen een avondvullend programma.

Muzikaal paar

Sharon Kips is een naam die bij de meeste mensen nog wel in het achterhoofd hangt. In 2007 won ze de finale van het populaire tv-programma X-Faxtor en na een korte stilte is ze nu weer helemaal terug met haar cd 'Love will bring you home'. Tijdens de avond op De Betteld zingt ze niet alleen de popsongs uit haar huidige repertoire, maar keert ook terug naar haar roots: gospel. Haar man Gilbert Thera is bij het grote publiek minder bekend. Hij is aanbiddingsleider en stond samen met zijn band al op vele podia. De muziek die Gilbert en zijn band maken is het best te omschrijven als een mix van Hillsong en Israel Hougthon.

Programma

Tijdens het avondvullende programma 'Samen' vullen zowel Kips als Thera een eigen blok met muziek. Bijzonder aan dit concert is dat ze samen de avond afsluiten, iets wat ze nog niet eerder deden. Al met al een concert dat de moeite waard is om te bezoeken. Op 31 juli om 20.00 vindt het concert plaats op vakantiepark De Betteld in Zelhem. Kaarten zijn te koop aan de deur en kosten €7,50.

Cover cd Sharon Kips: Ecovata

Meer nieuws van Christelijke Concert Agenda

Overnachten en uitstapjes: boek een hotel in Zelhem. Zoek tips voor een dagje uit in Gelderland.

 Laatst gewijzigd: 08-03-16 - Geplaatst: 20-07-10