Christelijke Muziek en Concertagenda

Reeks opnameconcerten met Sela

Samen nieuwe liederen zingen met Sela

Van onze redacteur Joëlle Kole

02-06-10

De Nederlandse band Sela komt dit najaar met een nieuw album. Op de cd komt ook live bonusmateriaal te staan, opgenomen tijdens de komende concertenreeks in september.

Samen zingen

Sela maakt hedendaagse worship met invloeden uit de Ierse folk en klassieke muziek. Deze muziekstijl valt zeer in de smaakt bij de Nederlandse luisteraar, getuige het succes van de cd's en de snelheid waarmee de concerten zijn uitverkocht. Missie van Sela is het samen zingen van nieuwe liederen, zoals bijvoorbeeld bij de cd/dvd "Live in Utrecht" gebeurde. Dit najaar komt er op de -nog titelloze- nieuwe cd ook een livegedeelte waarvoor ze het publiek van harte uitnodigen mee te zingen.

Sela

Sela is in 2005 ontstaan uit een project van de HGJB waarmee de cd “U” werd uitgebracht. Dit was een groot succes en Sela ging hierna zelfstandig door met muziek maken. Inmiddels zijn er een paar cd's uitgekomen waar veelal zelfgeschreven liederen op staan. Kenmerkend zijn de diepe, Nederlandstalige teksten vanuit Gods woord geschreven. De wens van Sela is om met hun muziek en teksten mensen te helpen hun hart naar God uit te zingen. Een aantal van de Selaliederen zijn opgenomen in de opwekkingsbundels en vinden zo hun weg naar de kerken en samenkomsten.

Kaarten en reserveren

De opnameconcerten voor de nieuwe cd vinden in de tweede helft van september plaats in Ede, Gorinchem, Spakenburg en Zwolle. Kaarten kosten €15 en reserveren kan via Interticket.


 Laatst gewijzigd: 08-03-16 - Geplaatst: 02-06-10