Christelijke Muziek en Concertagenda

Afsluitingsconcert Continentalgroepen in De Pijler

Continentals, Young Continentals & Continental Kids samen op het podium

Van onze redacteur Joëlle Kole

19-03-10

Dit voorjaar komen alle groepen van de Continentals nog één keer bij elkaar voor een spetterend concert. In conferentiecentrum De Pijler in Lelystad staan op 10 april de Continentals, the Young Continentals en de Continental Kids samen op het podium om het seizoen af te sluiten.

Internationale evangelisatie evenementen

Elk jaar touren er verschillende groepen van de Continentals door Europa met een programma vol goede muziek en strakke dans, voorzien van goed geluid en licht. Hiermee zetten de Continentals evangelisatie-evenementen neer die jaarlijks door vele mensen in heel Europa bezocht worden. De Continentals zelf komen ook uit verschillende landen, waardoor het een internationaal geheel is.

Thema's

De tour 'Salvation = Hope' van de groep (jong-) volwassenen, de Continentals, gaat over Gods Geest van genade, hoop en redding. De tieners van de Young Continentals tourden met 'Signs of Salvation', een programma over tekenen van redding. 'Party Time' was het thema rondom de Verloren Zoon dat de Continental Kids uitvoerden. Ook bestaat de laatste groep dit jaar al weer 10 jaar: reden voor een feest!

Avond vol muziek en dans

Het slotconcert in Lelystad is een mix van alle tours die dit seizoen rondtrokken. Samen vullen de groepen het podium in de Pijler voor een avond vol muziek en dans. Cabaretier Rob Favier praat het geheel aan elkaar. De avond begint om 19:00 uur en kaarten zijn verkrijgbaar aan de zaal of via de site van de Continentals.

Foto's: ©Continental Sound Music

 Laatst gewijzigd: 08-03-16 - Geplaatst: 19-03-10