Christelijke Muziek en Concertagenda

Brian Doerksen komt naar Nederland

Van onze redacteur Joƫlle Kole

05-03-10

Goed nieuws voor de liefhebbers van de muziek van Brian Doerksen: in april komt de bekende aanbiddingsleider naar Nederland. In dezelfde maand ligt de Nederlandse vertaling van zijn eerste boek in de winkel.

De bekende aanbiddingsleider Brian Doerksen komt in april naar Nederland. Velen kennen de liederen die hij schreef wel, maar zijn naam misschien niet. Onder andere 'Kom nu is de tijd', 'Maak mij rein voor U' en 'Ik kies vandaag' uit de opwekkingsbundel zijn door hem gecomponeerd. De Canadees geeft van 23 tot 25 april concerten in Nederland.

Doerksen heeft een bijzondere visie op de geestelijke nood in Europa. Hij ziet aanbidding als een van de voornaamste wapens in de geestelijke strijd. Veel van zijn liederen gaan ook over dit thema. In zijn eerste boek 'Make Love Make War' geeft Doerksen hier voorbeelden van. De Nederlandse vertaling van dit boek is samen met een verzamel CD vanaf april in Nederland te verkrijgen.

De concerten die Doerksen in Nederland geeft zijn op 23 in Zwijndrecht, op 24 april in Schiphol-Rijk en op 25 april in Leeuwarden. Kaarten zijn te reserveren via de website van Events4Christ, waar ook de precieze locaties staan aangegeven.


 Laatst gewijzigd: 05-03-10 - Geplaatst: 05-03-10