Christelijke Muziek en Concertagenda

Tweemaal Troost

Van onze redacteur Joëlle Kole

22-02-10

De bekende gospelzanger Gerald Troost en schrijver André F. Troost, neef en oom, gaan dit voorjaar samen langs enkele plaatsen met een eenmalige concertreeks. De concerten zijn tevens een boekpresentatie van het boek dat de heren samen schreven.

Concert en boekpresentatie in één

Begin maart komt het boekje Tweemaal Troost uit, een briefwisseling tussen de gospelzanger Gerald Troost en zijn oom schrijver André F. Troost. In het boekje komen verschillende thema's binnen het christelijk geloof aan bod, geschreven in de verschillende visies van de schrijvers en daarom bijzonder om te lezen. De boekpresentatie is tegelijkertijd een concert, waar de beide heren Troost een muzikale bijdrage aan leveren.

Daarnaast verzorgt Jay-P Beyersbergen op gitaar de muziek, samen met Jan Willem van Delft die de piano bespeelt. Zangeres Miranda de Vlieger, saxofonist Thieme Schipper en percussionist Gerard Koudijs werken ook mee aan de avond. De concerten vinden plaats in Wezep, Ermelo, Sliedrecht en Katwijk. Kaarten zijn te verkrijgen via Interticket.


 Laatst gewijzigd: 20-07-10 - Geplaatst: 22-02-10