Christelijke Muziek en Concertagenda

Uniek concert Michael W. Smith

In samenwerking met het Oslo Gospel Choir

Van onze redacteur Jeanine Veen

11-06-09

Er zijn nog kaarten beschikbaar voor het concert van Michael W. Smith. Vrijdagavond 12 juni geeft hij een uniek concert samen met het Oslo Gospel Choir in het Gelredome in Arnhem. Het Oslo Gospel Choir zal niet alleen het voorprogramma doen, maar ook nummers samen met Michael ten gehore brengen.

Jubileum

Ondertussen bestaat het Oslo Gospel Choir 20 jaar en bracht daarom een dubbel cd uit met de titel '20 Years 20 Songs'. Hier staan hun meest geliefde nummers op, een aantal nieuwe nummers maar ook de gospelklassiekers waar ze bekend mee werden.

Dubbel concert

Over Michael kunnen we natuurlijk een heleboel vertellen, maar dat doen we niet. Op zaterdag, de dag na het concert, treedt hij ook op tijdens de EO-Jongerendag. Dat betekent dus twee keer genieten van deze bijzondere worshipleider met twee compleet verschillende concerten.

Kaarten

Voor het concert van vrijdagavond zijn er zowaar nog kaarten over. Deze zijn te bestellen op de website van de EO. Voor de jongerendag zijn er helaas geen kaarten meer te bestellen. Maar niet getreurd, want zaterdag is de jongerendag gedeeltelijk te volgen op Nederland 2 en zelfs helemaal op het digitale kanaal Spirit 24.

Meer nieuws van Christelijke Concert Agenda

Overnachten en uitstapjes: boek een hotel in Arnhem. Zoek tips voor een dagje uit in Gelderland.

 Laatst gewijzigd: 11-06-09 - Geplaatst: 11-06-09