Christelijke Muziek en Concertagenda

Eerste artiesten Xnoizz Flevo Festival bekend

Leuke mix van bekende en minder bekende bands

Van onze redacteur Jeanine Veen

22-04-09

Tijdens het concert van Group 1 Crew op 9 april in Tivoli zijn de eerste artiesten bekend gemaakt. Naast een aantal Nederlandse bands, zien we ook oude bekenden van vorig jaar.

Oude bekenden

Zo treden NewWorldSon en Flatfoot 56 dit jaar wederom op tijdens het festival. NewWorldSon bleek de verrassing van vorig jaar en op 24 januari waren ze al weer in Nederland om een concert te geven. Heb je ze gemist, dan is dit je kans om alsnog te swingen met deze band. Flatfoot 56 stond vorig jaar op de mainstage en maakte er een waar feest van. Ze spelen celtic punk en de doedelzak is de 'eyecatcher' van de band.

Line-up

Andere bands die deze zomer optreden zijn Salvador, The Spirit That Guides Us, Family Force 5, Seabird, Christafari en Ponoka. De Nederlandse bands die komen zijn onder andere Trinity (winnaar Xnoizz Band Battle 2008), Make Up Your Mind en Anderson (zij stonden in het voorprogramma van Group 1 Crew). Het festival vindt plaats van 20 tot en met 23 augustus op recreatieterrein Bussloo in Apeldoorn. Voor de complete line-up, tickets en meer informatie kijk je op de website van het Xnoizz Flevo Festival.

Het festival

Een aantal maanden geleden meldde stichting The Crown (organisator van het festival) financieel in zwaar weer te zitten. Na heel wat vergaderingen is besloten om een doorstart te maken. Youth for Christ (tot 2002 de organisator van het festival) neemt het voortouw, in samenwerking met JOP (de jongerenorganisatie van de Protestantse Kerken), The Quench van het NBG en de EO.

Meer nieuws van Christelijke Concert Agenda

Overnachten en uitstapjes: boek een hotel in Bussloo. Zoek tips voor een dagje uit in Gelderland.

 Laatst gewijzigd: 17-07-09 - Geplaatst: 22-04-09