Christelijke Muziek en Concertagenda

Wat doe jij met Pasen?

De tips van CCAgenda.nl

Van onze redacteur Jeanine Veen

09-04-09

Er zijn verschillende manieren om Pasen te beleven. Je kunt op tweede paasdag natuurlijk met z'n allen door overvolle meubelwinkels lopen, maar je kunt ook naar een paasconcert of -dienst toe gaan. Daarom hier een klein overzicht van onze volle paasagenda.

Overvolle agenda

Zoals elk jaar en bij elk christelijk feest staat onze concertagenda weer bomvol met leuke concerten en zangavonden. Zo wordt er op verschillende plekken in Nederland de Mattheus Passion ter gehore gebracht, een historisch muziekstuk van J.S. Bach over de lijdensweg van Christus. Maar er zijn ook concerten en praiseavonden.

Praise met pasen

Op zaterdagavond vindt in Nijmegen een praiseavond plaats. Deze interkerkelijke praiseavond heeft als thema 'God is faithful!'. In Friesland wordt een heuse PaasPraise georganiseerd in samenwerking met een praiseband. Hou je van lekker praisen dan zijn dit zeker aanraders.

Meer concerten

Dit zijn natuurlijk maar een paar voorbeelden. Voor meer paasconcerten en praiseavonden kijk in onze concertagenda. Wij wensen je in ieder geval een gezegend Pasen toe.

Meer nieuws van Christelijke Concert Agenda


 Laatst gewijzigd: 10-04-09 - Geplaatst: 09-04-09