Christelijke Muziek en Concertagenda

Zes albums en 14 hits

Voormalig jeugdleider met passie voor muziek

Van onze redacteur Jeanine Veen

20-11-08

Jeremy Camp, een man met een ruig uiterlijk die zijn hart voor God geeft en zijn leven deelt op al zijn cd's. Hij is nog maar 30 jaar oud maar heeft nu al behoorlijk wat levenservaring.

Leven

Jeremy is de man die op 23-jarige leeftijd zijn eerste vrouw verloor aan kanker. Op cd's die hij die periode uitbracht, is te horen hoe hij zich voelt, hoe hij met het verlies omgaat en hoe God hem in dit alles nabij is. Tegenwoordig is hij getrouwd met Adrienne Liesching (voormalig frontvrouw van The Benjamin Gate) en heeft hij twee dochtertjes.

Release

De muziek die Jeremy maakt, is net zo ruig als zijn uiterlijk. Zijn rockstem past daar goed bij. Zijn cd's hebben ieder een eigen thema en sound, net als de 14 nummer 1 hits. Die variƫren van ruige rocksongs tot mooie balads met altijd sterke songteksten. 25 November zal zijn nieuwe cd 'Speaking Louder Than Before' uitkomen en de verwachtingen zijn groot.

Jongeren

De focus van dit nieuwe album is gericht op jongeren. "Ik zie de pijn en het gebrek aan richting in deze nieuwe generatie. Ik heb altijd een passie gehad voor jongeren en dit album is echt gericht op hen", vertelt voormalig jeugdleider Jeremy op zijn website. "Ik praat over mensen liefhebben en dienen."


 Laatst gewijzigd: 28-11-08 - Geplaatst: 20-11-08