Christelijke Muziek en Concertagenda

Online worshipradio vernieuwd

Van onze redacteur Jeanine Veen

02-06-08

De website aanbidding.net, bekend om zijn 24/7 online aanbiddingsmuziek, heeft zijn diensten verbeterd. Dankzij een nieuwe server is de kwaliteit van de worshipradio aanzienlijk omhoog gegaan.

Meer dan muziek alleen

De worshipradio aanbidding.net heeft een aantal aanbiddingsleiders die je meenemen in de muziek, soms vertellen ze een korte studie of wordt er een stuk uit de Bijbel gelezen. Maar de worshipradio is niet het enige dat de site te bieden heeft. Naast een webshop waar je uiteraard muziek en boeken over allerlei thema's kunt vinden, staan er levenslessen op de site. Dit zijn lessen van bekende en minder bekende leraren en ook getuigenissen van mensen. Dit materiaal kun je downloaden als mp3bestand.

Droom

Aanbidding.net is in september begonnen. Rolof Mulder, een van de initiatiefnemers, vertelt op de site: "Ik liep al een tijd met de wens om aanbidding een groot thema te maken op Internet. Het wordt tijd dat mensen een plek kunnen vinden waar het helder is dat God alle eer toekomt en waar je gestimuleerd wordt om Hem te aanbidden, met je stem en met je daden. Er zijn veel goede sites, maar een site zoals deze is er nog niet, vandaar dat we onze schouders er onder hebben gezet".

Bijdrage

Hoewel het geld kost om de worshipradio en aanbidding.tv uit te zenden, is het beluisteren en kijken van deze diensten gratis. Rolof Mulder: "Bij de start zijn de inkomsten nul. Toch geloven we dat we deze uitdaging aan moeten gaan, we willen dat God aanbeden wordt en dat jij mag groeien in de relatie met Hem". Wil je het werk steunen, dan is het mogelijk om een abonnement af te sluiten voor de worshipradio op basis van een vrijwillige bijdrage. Kijk voor meer informatie op de website.


 Laatst gewijzigd: 02-06-08 - Geplaatst: 02-06-08