Christelijke Muziek en Concertagenda

Duet Melissa en Willemijn in de maak

Trompetgeluid Melissa misschien in dvd Willemijn

Van onze redacteur Frederike Hessing

17-03-08

EXCLUSIEF - Trompettiste Melissa vormt waarschijnlijk een duet met het christelijke zangeresje Willemijn, die in september met een tweede dvd komt. Het is de eerste keer dat de twee met elkaar samenwerken.

In de eerste week van september verschijnt de filmproductie van CDVD Productions. “Willemijn zingt niet alleen solo op de dvd, we vormen ook wat duetjes. Het is nog niet helemaal bekend welke mensen van de partij zijn, maar Melissa doet waarschijnlijk mee”, zegt Claudia Wehnes, van CDVD Productions en regisseur van Willemijns eerste dvd 'Hoger dan de blauwe luchten'.

Planning

    Producer Bert Moll gaat over de muzikale invulling van Willemijns tweede dvd. Hij kan niet met zekerheid zeggen of de trompettiste een duet met de 11-jarige zangeres uit Urk vormt. “Het programma is nog niet definitief ingevuld. Haar deelname hangt van de planning af, we moeten kijken of het allemaal past”, lichte producer Bert Moll de ontwikkelingen telefonisch toe.

Dat hij aan Melissa denkt, is niet zo verwonderlijk. Het meisje uit Zaandam heeft veel prijzen gewonnen. Ook bracht ze eerder al een cd uit - ook in samenwerking met CDVD Productions. In de woorden van Moll: "Net als Willemijn is Melissa is ook  nog jong, daarom lijkt  het ons leuk als ze samen een duet vormen."

        

Efteling

De tijd moet uitwijzen, of Melissa daadwerkelijk meedoet. Eén ding staat in ieder geval al wel vast: de opnames worden in tegenstelling tot de eerste dvd niet alleen in Urk maar in heel Nederland gemaakt. "We gaan naar allerlei leuke plekjes in Zeeland en doen ook de Efteling aan", aldus Moll. 

Filmpje: Melissa speelt 'Amazing Grace' op haar trompet in een bomvolle kerk.

Foto Willemijn: Luuk Schudde Urk

Website Willemijn

Website Melissa

Willemijn presenteert nu ook cd

Meer nieuws van Christelijke Concert Agenda

Reacties: Reageer op dit artikel.

maartje - do 21-04-11 08:26:11
Ik vind het een Heeeeeeel goed idee!!!!!


Rosanne - wo 07-04-10 21:07:54
Hallo allemaal!! Ik vind dit ook een goed idee. Willemijn kan mooi zingen en Melissa kan goed spelen!! Doei....


Aniek - vr 28-11-08 16:35:54
Ik vind het een heel idee, want melissa kan ook goed spelen, en die 2 zullen best mooi samen klinken.



 Laatst gewijzigd: 17-03-08 - Geplaatst: 11-03-08