Christelijke Muziek en Concertagenda

Geke's Tiental voltooit tiende cd

Marco Bakker en Thérèse Steinmetz werken mee aan opname

Van onze redacteur Hans Bossenbroek

13-12-07

Zangkoor Geke's Tiental brengt komend voorjaar haar tiende cd uit. Op 'Geef ze een kans' staan vooral voorjaarsliederen. Operazanger Marco Bakker werkte mee aan de cd-productie.

In het voorjaar van 2008  presenteert Geke's Tiental 'Geef ze een kans'  in de Bethelkerk te Urk. "De muziek van deze nieuwe cd is van een verrassend hoog niveau en wordt muzikaal begeleid door bekende topmusici, zoals Benny Ludemann, bariton Marco Bakker, en mezzosopraan Thérèse Steinmetz", aldus oprichter Geke van der Sloot.    

Verassend

Operazanger Marco Bakker zing op de cd het nummer 'El Shadai'. "Deze medewerking geeft de nieuwe cd veel verrassende elementen", aldus Van der Sloot.  Het nummer 'Geef ze een kans' neemt een voornamere plaats in. Zangeres Thérèse Steinmetsz zingt op de nieuwe cd het nummer in het Nederlands, terwijl Van der Sloot de Engelse versie voor haar rekening neemt. Verder staan op het nieuwe schijfje voorjaars- en paasliederen. De Engelse nummers 'Our Father'  en 'Give them a change' vormen het sluitstuk van de cd.    

Meer nieuws van Christelijke Concert Agenda

Overnachten en uitstapjes: boek een hotel in Urk. Zoek tips voor een dagje uit in Flevoland.

 Laatst gewijzigd: 13-12-07 - Geplaatst: 13-12-07