Christelijke Muziek en Concertagenda

Doek Voorwaar valt bijna

Van onze redacteur Hans Bossenbroek

20-11-07

Nog twee optredens en dan stoppen ze echt. Cabaretgroep Voorwaar geeft op de eerste dag van december het laatste optreden. De drie stoppen ermee omdat ze er geen tijd meer voor hebben.

Na negen jaar stopt de cabaretgroept uit de Alblasserwaard ermee. De 30-jarige Reyald Bogerd, de 29-jarige Teus Visser en de 28-jarige Tim van Wijngaarden houden het na negen jaar voor gezien. Op 1 december treden ze in Giessenbrug voor het laatst op. Hun cabaret spreekt voornamelijk de christelijke jeugd aan.     

Herrie

In 1998 werd in het Zuid-Hollandse dorp het cabaretgezelschap Voorwaar opgericht. Aanvankelijk alleen op op te treden op een christelijke conferentie in Dalfsen. Het werden echter vele optredens meer. Voorwaar bracht afgelopen jaren vier programma's uit. 'De verhalen van de Dromer' (1998), 'Herrie' (2000), 'Blijven slapen' (2003) en de laatste in 2005 'Star'. Ook brachten ze vijf cd's uit. Momenteel maken de vier hun afscheidstournee. Veel geld hebben ze er nooit mee verdiend, vertelden de drie onlangs tegen het Nederlands Dagblad."Het was gewoon leuk om te doen. We zijn er nog een keer van op vakantie geweest."

Meer nieuws van Christelijke Concert Agenda

Overnachten en uitstapjes: boek een hotel in Giessenburg. Zoek tips voor een dagje uit in Zuid-Holland.

 Laatst gewijzigd: 20-11-07 - Geplaatst: 20-11-07