Christelijke Muziek en Concertagenda

Bill & Gloria debuteren in Ahoy

Van onze redacteur Hans Bossenbroek

12-11-07

Gaithers en Homecoming Friends maken volgend jaar hun debuut in Nederland. Op 14 maart treden ze op Ahoy in Rotterdam. “De gemoedelijke mix van authentieke gospel en southern gospel en vooral de sfeer bij de zogeheten 'Homecoming'-concerten is bijna legendarisch.”

Het is de eerste keer dat de Amerikaanse band Nederland bezoekt, meldt GMI Music. In Nederland vragen de fans zich allang af wanneer de band nu eens hier heen komt, zegt het bedrijf.

Meezingen

Dat is nu gelukt: op 14 maart treden Bill & Gloria op in de Rotterdamse Ahoy. Het concert belooft het hoogtepunt van het jaar te worden, belooft GMI. “Een concert met Bill & Gloria en hun muzikale vrienden staat altijd garant voor meezingen, humor, talloze meeslepende verhalen bij de liederen, authentieke gospel, southern gospel en vooral: meezingen.”

Begrip

Bill & Gloria zijn een begrip volgens GMI. “Ze hebben gospelmuziek gevormd en een invloed gehad op tientallen artiesten van vandaag.” Wie naar het concert wil, kan de kaarten tot 14 januari bestellen bij Worshipeurope.com.

Meer nieuws van Christelijke Concert Agenda

Reacties: Reageer op dit artikel.

J.Doornbosch - wo 30-07-08 21:32:34
Jammer,dat ik er nu pas achter gekomen ben,dat deze zang groep nl van Bill en Gloria,ook in Nederland waren. Is er weer een concert van de hun in de komende tijd? Vriendelijke groeten, Jenny


Overnachten en uitstapjes: boek een hotel in Rotterdam. Zoek tips voor een dagje uit in Zuid-Holland.

 Laatst gewijzigd: 13-11-07 - Geplaatst: 12-11-07