Christelijke Muziek en Concertagenda

Gospeldiva Kelly Price op Gospelfestival Amsterdam

Van onze redacteur Hans Bossenbroek

09-07-07

Op de vierde editie van het Gospelfestival Amsterdam, op 7 en 8 september, treedt de Amerikaanse gospeldiva Kelly Price op. Ook het uit Groot-Brittannië afkomstige gospelproject The New Sound of Worship en de Ghanese gospelzanger Kwaku Gyasi meer een optreden in de Heineken Music Hal.

In Amsterdam zullen twintig topacts plaatsvinden. Naast Kelly Price ,The New Sound of Worship en Kwaku Gyasi zijn ook Linda Wagemakers, Big Boi Caprice en Edsilia Rombley en het uit Nederland afkomstige gospelkoor Gospel Boulevard van X-factor winnares Sharon Kips te beluisteren op het festival.

Kwaku Gyasi

De Ghanese superster Kwaku Gyasi is voor het eerst in Nederland. Het Gospelfestival Amsterdam 2007 kent dan ook opnieuw een topbezetting, zo meldt organisatie ZO! Cultuur Zuidoost trots. “Het Gospelfestival Amsterdam heeft de afgelopen jaren al duizenden liefhebbers van opwindende en swingende zwarte muziek getrokken. In de vorige, succesvolle edities traden wereldsterren op zoals Solomon Burke, Candi Staton, Tonéx en Kurt Carr.”


 Laatst gewijzigd: 09-07-07 - Geplaatst: 09-07-07