Christelijke Muziek en Concertagenda

Reformatorische Omroep begint klassiek programma

Van onze redacteur Hans Bossenbroek

29-03-07

De Reformatorische Omroep (RO) is deze week begonnen met het uitzenden van een klassiek programma. Elke werkdag is 's morgens tussen 10.00 en 11.00 uur het programma Aangenaam Klassiek online te beluisteren.

Het nieuwe programma is onderdeel van een nieuwe programmering die binnen enkele weken start. De bedoeling is volgens de RO om een uur lang gevarieerde en vaak bekende klassieke muziek te draaien. “Mooie muziek, wat lekker luistert”, licht presentator Harry Koning (foto) toe.

Aangenaam Klassiek

Met Aangenaam Klassiek wil de Reformatorische Omroep inspelen op een behoefte, aldus Koning. “We weten dat er een groep luisteraars is, die graag meer variatie in muziek wil. In de muziekmix presenteert Kriston van Bemmel een breed scala van muziek, maar de rode draad daar is en blijf het geestelijke lied. Met dit programma willen we nadrukkelijk andere muziek brengen in een daarvoor afgebakend uur.”

Te vroeg

Of het programma gaat aanslaan weet de omroep nog niet. Koning vindt het nog te vroeg om daar gefundeerd iets over te kunnen zeggen. “We hebben een paar reacties, maar dat is nog onvoldoende voor een mening.”

Website Reformatorische Omroep

Meer nieuws van Christelijke Concert Agenda

Reacties: Reageer op dit artikel.

d de jager - vr 20-02-09 15:52:13
bij mij valt de zender steeds uit, dus ik kan niets beoordelen. is die uitval te verhelpen?



 Laatst gewijzigd: 30-03-07 - Geplaatst: 29-03-07