Christelijke Muziek en Concertagenda

Fans helpen Jars of Clay met clip

Van onze redacteur Hans Bossenbroek

13-02-07

Fans van de Amerikaanse, christelijke rockband Jars of Clay hebben geholpen bij het maken van de nieuwe videoclip van hun nieuwe album "Dead man (Carry me)". Dat meld de band op haar website, waar het filmpje ook online te bekijken is.

Jars of Clay nodigde de liefhebbers van hun muziek uit om met mobiele telefoons filmpjes van optredens van de rockband op te nemen en die op te sturen naar de band. “We wilden niet weer een Hollywoord-productie van een of andere beroemde, overgewaardeerde regisseur, maar besloten voor een originelere aanpak te kiezen. We nodigden fans, aanwezig op drie optredens aan de westkust, uit om zich als regisseur op te stellen, waarbij ze hun eigen mobieltjes zouden gebruiken om scenes te filmen. Deze filmende fans nodigden wij uit dichtbij het podium komen om zo van dichtbij opnames te kunnen maken.” De drie concerten waar de fans filmden, vonden plaats in november 2006.

Persoonlijk

De fans die meededen kregen een persoonlijke uitnodiging van Jars of Clay om als eerste te kijken naar de nieuwe videoclip. Intussen is de videoclip ook online te bekijken. De fans die materiaal instuurden worden op de website van de rockband met name genoemd. AJ Wright, Giorgina Natale, Geoff Haskell, Aldous Tsang, Amy Banas, Beth Vinci, Meaghan Vinci, Jim Vinci, Charles Ho, Criselda Vasquez, Dan Manoukian, Dan Summa, Dyonne Deruiter, Iris Rillera, Jmar Gambol, Lawrence Rillera, Patty Case, Sergio Romero, Elizabeth Romero, Amanda Bonham, Migi Oey, Jason Hecht, Jena Lee, Sarah Marks, Janet Weir, Tera Uhlinger, Marcus Reynolds hielpen Jars of Clay door hun videootje in te sturen.


 Laatst gewijzigd: 13-02-07 - Geplaatst: 13-02-07