Christelijke Muziek en Concertagenda

Afrikaanse training Martin Brand

Van onze redacteur Antoinet van Kessel

03-02-07

Gospelzanger Martin Brand en zijn vrouw Susanne verblijven in februari en maart op de trainingbasis van Operatie Mobilisatie in Zuid-Afrika. Hier ontvangen ze een training en bezoeken verschillende projecten. Met deze ervaring hopen ze nog meer te kunnen betekenen voor de zendingsorganisatie.

Groeien in geloof

De zanger werkt al ruim twee jaar als stafmedewerker voor Operatie Mobilisatie. Door de bijbelstudies, onderwijs en de evangelisatie van de training hopen Martin en Susanne te groeien in hun geloof. Brand: "Suus en ik geloven dat we deze reis maken omdat God iets voor ons in petto heeft. Iets waar we van mogen genieten en leren. We zijn er open voor." Met deze ervaring krijgt het ambassadeursschap van de zendingsorganisatie meer verdieping. Het stel brengt dit later dit jaar ook tot uitdrukking door met Operatie Mobilisatie mee te werken in India.

'U'

Martin Brand werkt als spreker en zanger-aanbiddingleider. Zowel alleen als in combinatie met de worshipband Life toert hij door Nederland. Brand bezoekt diverse gemeenten en geeft concerten. Oktober 2006 verscheen zijn tweede album met dertien Nederlandstalige gospelnummers, getiteld 'U'. De artiest zegt zelf over de opname: "De rust en vrede in ons hart tijdens de opname bevestigen mij weer dat dit project echt van God is. Ik kan niet wachten om deze liedjes aan Nederland te laten horen! Ik hoop dat veel mensen geraakt, bemoedigd en opgebouwd zullen worden!"


 Laatst gewijzigd: 01-02-07 - Geplaatst: 01-02-07