Christelijke Muziek en Concertagenda

Dankbaarheid centraal tijdens Nederland Zingt-dag

Van onze redacteur Antoinet van Kessel

27-01-07

Het 40-jarig jubileum van de EO heeft ook invloed op de Nederland Zingt-dag 2007. Het jaarlijkse evenement vindt deze keer plaats op zaterdag 21 april, de oprichtingsdatum van de omroep. Het thema dankbaarheid staat centraal tijdens de zangdag in het Arnhemse Gelredome.

Dank aan God

De omroep omschrijft dit zelf als volgt: "Al veertig jaar ervaren wij Gods trouw, aanwezigheid en kracht in alles wat we doen. Die blijdschap en dankbaarheid willen we graag, met allen die ons een warm hart toe dragen, gestalte geven tijdens een bijzondere Nederland Zingt-dag." Het thema van de dag is dan ook 'Wij danken U'. Om het jubileum invulling te geven belooft de EO "tal van feestelijke verassingen".

Mirjam Bouwman

Het jubileum is ook reden om naast de gebruikelijke koor- en samenzang, terug te kijken naar de afgelopen periode. Dit jaar is als locatie voor het Gelredome gekozen om zoveel mogelijk mensen de mogelijkheid te geven aanwezig te zijn bij dit evenement. De presentatie is in handen van Mirjam Bouwman. Mirjam is bekend van tv-programma’s als 'Een goed begin' en 'De tijd van je leven'. Verder levert ds. Arie van der Veer een bijdrage aan de dag die duurt van 10.00 tot 16.00 uur.

De toegangskaarten zijn gratis maar moeten wel gereserveerd worden.

Reserveer kaarten

Meer nieuws van Christelijke Concert Agenda

Reacties: Reageer op dit artikel.

Ingels Jp Bauwens Jenny - di 19-02-08 17:34:33
Geachte we hadden graag 2 plaatsen gereseveerd voor nederland zingt dag op 21/04/2007 ik he geprobeer langs de normale weg te reserveren maar het ging niet . Vriendelijke groetjes INgels JP


Overnachten en uitstapjes: boek een hotel in Arnhem. Zoek tips voor een dagje uit in Gelderland.

 Laatst gewijzigd: 27-01-07 - Geplaatst: 25-01-07