Christelijke Muziek en Concertagenda

Optreden Donnie en CeCeWinnans in Den Haag

Van onze redacteur Hans Bossenbroek

17-01-07

Gospelartiesten Donnie McClurkin en CeCeWinnans treden dit voorjaar op in sportcentrum De Uithof in Den Haag. Met hun liveband geven ze een drie uur durende show. “Een show die niet alleen bol zal staan van entertainment van de hoogste plank, maar boven alles in het teken zal staan van aanbidding van de Allerhoogste God.”

Op vrijdag 30 maart, zaterdag 31 maart en zondag 1 april staan de twee Amerikaanse gospelzangers in De Uithof met hun show ‘An evening with Donnie en CeCe’. Beide artiesten hebben hoge verwachtingen van hun optredens. "We zullen een avond hebben van continue aanbidding, zoals u die nog nooit eerder heb gehad", aldus McClurkin. Ook hopen beiden op een groot publiek. CeceWinnans doet een oproep aan hen: “We zijn enthousiast over deze tour, we willen dat u uw familie en vrienden meeneemt om een avond met ons door te brengen”.

Bekend

Donnie McClurkin is een van de grootste en bekendste gospelartiesten in de Verenigde Staten. In zijn vijftienjarige carrière ontving deze zanger meerdere prijzen. Zo won hij onder meer een Grammy-award. Ook CeCeWinnans is een begrip in de gospelindustrie. In 1995 debuteerde de Amerikaanse als solist met haar album ‘Alone in His presence’. Dit album behaalde de gouden status (500.000 albums) en leverde haar verder een Grammy en twee Dove Awards op.


 Laatst gewijzigd: 29-03-07 - Geplaatst: 17-01-07