Christelijke Muziek en Concertagenda

Concert te winnen bij ledenwerfactie Xnoizz

05-01-07

Radiozender Xnoizz heeft een actie opgezet om nieuwe leden te werven. Door zoveel mogelijk jongeren aan te melden voor de nieuwsbrief van de onlinezender van de Evangelische Omroep maken luisteraars kans op het winnen van een gratis concert van een Xnoizz-artiest. Deze kan langs komen op een zelf gekozen locatie.

Nieuwsbrief

De nieuwsbrief zal vanaf 5 februari iedere maandag per e-mail worden verzonden. De gratis brief bevat nieuws over artiesten en hun muziek, programma- en activiteitenoverzicht van Xnoizz en een wekelijkse prijsvraag. De winnaar met de meeste aanmeldingen kan in overleg met Xnoizz bepalen waar de artiest van zijn of haar keuze komt optreden.Bijvoorbeeld thuis, in de jeugdkerk of op school. De actie duurt tot 30 januari 2007.
Naast het optreden van de artiest bestaat er de mogelijheid om een I-Pod Nano te winnen met deze actie.

Xnoizz

De radiozender met de slogan 'Music u believe' is de hele week 24 uur per dag te beluisteren via www.ronduit.nl.
Naast een zender is X-Noizz bekend van het radioprogramma op 3FM, gepresenteerd door Miranda van Holland. Elke zondagavond van 23.00 tot 01.00 uur draait zij gospel, relipop, nieuws en releases van cd’s op de publieke zender. In hetzelfde programma (tijdens de X-Noizz 1-uur-service) schrijft een singer-songwriter of band in 1 uur een liedje waarvan de luisteraar de titel mag bedenken.


 Laatst gewijzigd: 08-01-07 - Geplaatst: 04-01-07