Christelijke Muziek en Concertagenda

Veel te leren tijdens Christian Artists Seminar

Van onze redacteur Annette Schimmel

20-07-06

Van 29 juli tot en met 3 augustus kunnen alle christelijke muziek- en kunsttalenten meedoen met de 26e internationale 'Christian Artists Seminar' in Congrescentrum Zonheuvel in Doorn. Dit seminar brengt verschillende musici, dansers en beeldend kunstenaars bijeen, om nieuw talent te inspireren, stimuleren en te onderwijzen. Wegens het international karakter, wordt tijdens het hele congres Engels gesproken.

Voorbereiding

De studenten leren via een systeem van workshops en masterklassen. Verschillende van deze modules zijn een goed hulp om je voor te bereiden op de harde realiteit van de cultuursector. Naast de vele vakinhoudelijke workshops, zijn er ook onder meer 'leadershiporiƫntaties' over onze maatschappij, de positie van de kerk en het functioneren in onze cultuur.

Een dag begint met worship in de kapel en vervolgt met verschillende workshops met als elke avond als afsluiter een presentatie van zes verschillende artiesten, bands, kunstenaars, dansers en professionals.

(foto: Dirk Walraven)

Verfrissing

Het 'CA-seminar' begon begin jaren '80 en heeft sindsdien ieder jaar voor duizenden deelnemers en gedelegeerden de deur naar een nieuwe artistieke toekomst geopend. Het seminar is interessant voor iedereen die een professionele studie in een kunstvorm doet of gaat doen. Maar ook voor professionals is het 'CA-Seminar' een goede verfrissing.


 Laatst gewijzigd: 20-07-06 - Geplaatst: 20-07-06